Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев обяви групата на лъвовете

...
Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев обяви групата на лъвовете
Коментари Харесай

Хубчев: Излишно е да говорим за Англия и Чехия – какви сили са

 България в група с Англия, Чехия, Черна гора и Косово в квалификациите за Евро 2020
Селекционерът на българския народен отбор Петър Хубчев разгласи групата на " лъвовете " за квалификациите на Евро 2020 като тежка.

" Не сме в позиция да си избираме съперниците. Лично мен обаче ме вълнува повече в какво положение ще са футболистите ни март месец. Групата е тежка Три Балкански тима сме в една група, а заряда сред тези тимове несъмнено е по-голям. Излишно е да приказваме за Англия и Чехия – какви сили са ", съобщи треньорът.

България е в група с 5 тима, което значи, че програмата на отбора ни няма да е компактно запълнена.

" Все отново би трябвало да изчакаме програмата, с цел да забележим кои ще са свободните ни дати. При всички положения ще се опитаме да се възползваме от тази опция и да изиграем най-малко една контролна среща. Колкото до това за кое място ще се борим – доста е рано да се каже, само че за какво не за първото.

Ще подходим с почитание към всички тимове, само че до там. За Чехия какво да кажа - нямам никакви усещания, само че мен не ме интересуват толкоз съперниците ни, колкото нашия тим и нашите момчета ", сподели още Хубчев.

" Мачовете ще покажат до какъв брой сме подготвени да се надигнем против Англия и останалите отбори. Това, че в този момент в Лигата на нациите бяхме в положително положение и се представихме добре, не значи, че футболистите ще са в същата форма и след 3 месеца.

За това е значимо футболистите да създадат добра подготовка с клубните си тимове, да играят постоянно и да забележим в каква моментна форма ще са през март. С подигравка виждам на изявлението на Ивелин Попов, че ни би трябвало нов Бербатов. Той ще си пристигна, това мисля ", приключи селекционерът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР